Over onze zitkubussen

Al onze kubussen worden van Maxfoam Meubelschuim geproduceerd, en voorzien van een full colour bedrukte polyester hoes, die waterafstotend is.

Zodoende bieden de kubussen een groot zitcomfort, en kunnen ze een flink gewicht verdragen. Zelf hebben we ze getest tot personen van 130kg en daar geen enkel probleem mee ondervonden.

Je kunt onze kubussen zowel binnen als buiten gebruiken, maar we willen benadrukken dat waterafstotend niet hetzelfde is als waterbestendig. Het is dus het beste om je zitkubus(sen) droog op te slaan, maar ze kunnen best tegen een druppeltje regen.

De hoezen zijn gemakkelijk schoon te houden, maar kunnen niet van de kubus gehaald worden om in de wasmachine te doen.

De maten van onze zitkubussen

Je kunt je kubus in 4 verschillende maten bestellen:

  • 30x30x30cm – Small, voor kleine kinderen of als decoratiestuk
  • 40x40x40cm – Medium, voor grote kinderen of kleine grote mensen
  • 50x50x50cm – Large, de meest gekozen maat, voor iedereen geschikt
  • 70x70x70cm – Jumbo, meer een eyecatcher dan een praktisch zitmeubel

Levertijd zitkubussen

Aangezien iedere kubus op maat wordt geproduceerd kan het tot 3 weken duren voor je je bestelde zitkubus(sen) ontvangt. Mocht je een specifieke datum in gedachten hebben waarop je de kubus zou willen ontvangen (verjaardag, bruiloft etc), laat dit dan bij je bestelling weten of bel vooraf met +31 497 555 320 om af te stemmen of dat mogelijk is.

Grote oplages zitkubussen laten maken

Heb jij 10 kubussen of meer nodig? Dan maken we graag een offerte op maat voor je. Mail je aanvraag naar info@merchandise.nl en je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte in je digitale brievenbus.

Wil jij jouw ontwerpen verkopen via onze site?

Dan hebben we goed nieuws voor je; we hebben die feature al op ons ontwikkelplan staan. Maar, laat ons gerust weten dat jij daar interesse in hebt, dan mailen we je zodra we zover zijn!

Interesse in onze ontwerpmodule?

Verkoop jij ook artikelen die full color bedrukt kunnen worden en heb je interesse in een ontwerpmodule zoals wij die hier gemaakt hebben? Laat het ons weten en we nemen contact met je op om door te spreken wat jij zoekt en of wij dat voor je kunnen ontwikkelen.